СВЯТО РОДИНИ

Традицією у нашій школі стало проведення родинних свят. 3 травня, в актовій залі зібралися найрідніші люди наших третьокласників, які прийшли подивитися, якими ж дорослими, вправними і талановитими, стали їхні кровиночки.

Саме зі сім'ї, з родини іде у світ дитина і несе в нього своє серце, наповнене материнською добротою, любов'ю, відчуттям краси і справедливості. Тому одними із перших, до кого зверталися третьокласники зі словами подяки і побажаннями, були рідненькі матусі.

Такими прекрасними словами розпочалося родинне свято уВороняцькій загальноосвітній школі, яке підготували учні третіх класів разом із класними керівниками Варянко Г.Я і Лизан І.П.

Велику увагу приділили діти й голові сім'ї — батькові. Адже роль батька неоціненна, він суворий і вимогливий. Його любов до дітей стримана і врівноважена.

Наступними винуватцями свята були бабусі і дідусі, бо що то за родина, в якій немає старійшин?! Саме бабуся є берегинею роду, невгамовною трудівницею, її руки не знають спочину ніколи. А постійним помічником бабусі є дідусь — господар родини.

Моя сім'я і дорога родина —

Це тато, мама, бабуся і дідусь,

Сестричка, братик і любов єдина,

І я у них також любити вчусь.

Згаданим членам сім'ї діти присвятили багато гарних побажань, пісень, гуморесок і цікавих сценічних постановок.

Але родина — це не тільки сім'я: це клас, школа, народ. Тому учні побажали всім: дорослим і дітям — завжди пам'ятати про тих, хто дав їм життя. Зворушені батьки подякували своїм дітям за ніжні й щирі слова: «Бережіть батьків, діти, будьте їхньою опорою та надією! Бажаємо вам усім любові від батьків, поваги від дітей, а щастя і здоров’я — від Бога!».

Підготували вчителі початкових класів: Варянка Г.Я. та Лизан І.П.

/Files/images/2019/IMG_7195.JPG /Files/images/2019/IMG_7198.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.